Let's put Utrecht on the map!
Together we tell the story of Utrecht, Heart of Health.

Word onderdeel van Utrecht, Heart of Health

Wat mooi dat je onderdeel wilt worden van Utrecht, Heart of Health. Want alle organisaties, in de regio van Utrecht, die zich inzetten voor een gezondere, duurzamere wereld horen daarbij.

De regio Utrecht is dé plek waar we samenwerken aan oplossingen en initiatieven die zorgen voor gezonde mensen (fysiek, mentaal, sociaal) in een gezonde leefomgeving.

Dit doen we samen om de gezonde samenleving van morgen kunnen creëren. Het is onze missie om als regio het meest bij te dragen aan een gezondere, duurzamere wereld.
Doe je mee?

Om onderdeel te worden van Utrecht, Heart of Health, kun je onderstaand stappenplan volgen. In 4 stappen ontdek je of jullie activiteit past binnen Utrecht, Heart of Health.
We geven je de tools om dat samen uit te dragen, uiteraard zonder het verlies van jullie eigen identiteit.
Stap 1: Werk je aan onze gezamenlijke missie?

Passen jullie activiteiten binnen Utrecht, Heart of Health?
Gebruik het onderstaande filter om erachter te komen:


Komt jullie activiteit door het filter? Dan dragen jullie bij aan de missie van onze regio! In de volgende stappen leggen we jullie uit hoe jullie onderdeel worden van Utrecht, Heart of Health.

Stap 2: Lever jullie initiatief aan

We vertellen graag dat jullie onderdeel zijn van Utrecht, Heart of Healthl!

Of het nu op de Utrecht, Heart of Health website of social kanalen is, of tijdens een handelsmissie in het buitenland. Deel je verhaal met ons!

Stap 3: Verwerk Utrecht, Heart of Health verhaal in jullie communicatie

Top, je missie past binnen Utrecht, Heart of Health en het initiatief is aangeleverd. Vertel met ons het regio verhaal aan de hand van de Utrecht, Heart of Health storyline.


Hoe draag je vervolgens uit dat jullie initiatief onder Utrecht, Heart of Health valt?

• Om te laten zien dat jullie onderdeel zijn van Utrecht, Heart of Health kunnen jullie starten met het visueel uitdragen daarvan.

Er is daarvoor een endorsement logo ontworpen dat jullie kunnen gebruiken in jullie communicatiemiddelen. Neem ook een kijkje in onze endorsement gids voor nog meer inspiratie.


• Jullie mogen gebruikmaken van het Utrecht, Heart of Health beeldmateriaal.

• Jullie kunnen de #UtrechtHeartofHealth gebruiken in social posts.

• Volg ons op LinkedIn & tag ons in je post!

Stap 4: Samen bereiken we meer

Deel jullie uitingen met ons. Samen kunnen we jullie verhaal onder een bredere doelgroep verspreiden. Ook kunnen we met jullie meedenken of voorzien van extra communicatiematerialen.

Ook als jullie nog iets missen of er niet helemaal uitkomem kunnen jullie gerust contact met ons opnemen via onderstaande button.

Let's stay in touch